Nejnovější recenze ze sekce Steppery
zatiaľ som spolojná,nemám najmenšie výhrady,cvičí sa mi parádne !
InSPORTline Cylina Mini
Přidáno: 22. června 2020
(naposledy upraveno 22. června 2020)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- Malý, skladný, účinný, ideální pro lenochy
Velmi skladný a účinný pomocník na cvičení
- špatná konstrukce
S posilovacím zařízením Housefit Hermon mám dlouholeté zkušenosti. Je to muj druhý,který mi dobře sloužil dlouhá léta a tak jsem si ho dvezl na chalupu a ten nový mám doma. Pravidelným cvičenim na tomto stroji si opravdu posílíte nohy.Chodím pravidelně běhat a když ještě zapojím domácí trenink na tomto stroji,tak je to opravdu znát. Posilovací zařízení Housefit Hermon vřele doporučuji.
- vhodné na domácí cvičení
Jsem spokojená až na jeden problém po třech dnech začal vrzat ale dá se to snést.
je malý, skladný prostě paráda
Levnější stroje jsou vyprodané, proto jsem koupila dražší, než je mi milé a zatím nevím, jestli se to projeví na kvalitě.
Je stabilní a cvičí se na něm dobře, při třetím použití ale hlasitě vrzal na jedné straně.
Nyní v pohodě, ale používám jej opravdu krátce.
Skvělá věcička, jsem naprosto spokojená. Stepper dorazil složený, je malý - nezabírá místo a lehoučký na přenášení, takže se s ním dá cvičit i venku i u televize. Po 10 dnech začal vrzat, ale stačí promazat a funguje zase v pohodě. Skvělé je nastavení výšky kroku, ze začátku jsem dala nižší krok, což je lehčí, a postupně zvyšuji otočením kolečka. Jednoduché.
Stepper využíváme jen několik dní, za tu dobu vystřídal několik různých zvuků, ale zřejmě jde jen o postupné odírání kovu.
Vyberu si video se cvičením, které zrovna chci cvičit, jógu, posilování, kardio....a pod. Je výhoda, že se můžu ke cvikům vracet. Super!!!
Bylo to přání dcery k narozeninám...pro zpříjemnění karantény a že bude dělat něco pro sebe. Nakonec se baví celá rodina :-)
Super produkt! Jsem velmi spokojená, doporučuji!
skladný ,dobře se používá,chodím na HEAT,je to sice něco jiného,ale funguje ,jsem spokojená
- Tichý chod
- Dobře se na něm cvičí
- Po pár použití začne vrzat
- Přišel s prasklým pedálem
- Malý, skladný...to je tak vše
Přístroj po 3použitích - musím upozornit, že mám 65kg a cvičila jsem 20min v kuse 3dny po sobě- neskutečně vrže, syčí a vydává zvuky, že se každou chvíli rozpadne.
Displej nepřesný, přeskakuje jak se mu zachce
Hnusný syntetický zápach je pouze jako bonus k tomuto pekelnému krámu
Určitě bych znovu nekoupila, budu reklamovat
- Zkouším zatím krátce, ale splňuje vše, co jsem od výrobku očekávala
- Nevrže
Dobrá cena.
zatím spokojenost
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »