Nejnovější recenze ze sekce Steppery
- pevna konstrukce
- neda se nastavit vyska kroku, jen odpor
- pocitac nefungoval, bylo nutne nastavit mechanicky cidlo (neco jako tachometr na kole)
- princip zateze je soupani pevneho pasu kolem kovove tyce a zatez se reguluje jen napinanim tohoto pasu. Trochu se obavam, jak dlouho tento pas vydrzi
chtel jsem pevnejsi konstrukci, coz v porovnani s ostatnimi vyrobky splnuje, ale celkove uplne nadseny nejsem
zajemcu doporucuji vyzkouset nekde na prodejne pred zakoupenim
- Skvělé
Jsem spokojena
- maximálně vyhovuje rozměrem- nezabere tolik místa
- snadné přenášení
- snadné sestrojení
- možnosti zátěže jsou vyhovující
- hlučnost, počáteční šum jsem vyřešila promázáním, bohužel po pár dnech je stepper hlučnější a při každém kroku-došlápnutí se ozve nepříjemné hlasité vrzání.
- Po každém použití se vytvoří poprašek s mazivem, je tedy třeba umístit pod stroj podložku (noviny, hadr) cokoli na čem to nebude vadit nebo z čeho to půjde snadno setřít.
- Pekna makacka
- Vsichni si stezuji ze vrze. Bodejt by ne - je slozenej cinsky takze remen je namazanej stylem "kde to vyslo". Proto jsem remen vyndal (2 srouby) a celej peclive namazal silikonovou vazelinou (jde koupit v rybarskych obchodech nebo v obcjodech s el soucastkami). Krasne se to vsecko vyresilo nic nevrze. Mazani tim olejickem je stejne neucinny to se slozeny nema sanci dostat vsude. Kdo chce ticho musi rozebrat a namazat cely. Jo a misto snimani pri doslapu do krokomeru je taky resitelny. Nekdo psal ze reaguje az milimetr nad dorazem. Staci pootocit snimac, je to jeden sroub.
Spokojenost. Davejte pod nez podlozku, spini podlahu :-)
- Malé rozměry, poměrně lehký na přenos,
- Nastavení zátěže,
- Pro každodenní cvičení ideální, stačí několik minut a netrénovaný člověk se pěkně zapotí.
- Vybrala jsem podle popisu a recenzí ke zpevnění těla a snížení váhy nabrané v těhotenství. Mám jej krátce takže účinek zatím nepozoruji.
- Mírně vrže i po promazání.
Splnil očekávání
- skladný stepper, plní očekávání
- po pár použitích začal vrzat, nutno promazávat pravidelně
- Relativně stabilní konstrukce
- Tlumiče po zahřátí snižují odpor, nejspíš fyzikální záležitost.
- Počítá kalorie. Měří čas a kroky. Jednoduché nastavení. Nastavitelná zátěž.
- Návod je trochu přehnaný a popravdě chybný.
Jako muž vážící téměř 100 kg a vysoký 190 cm mohu pouze chválit. Stroj je lehký, má pouze jedno ovládací tlačítko na displej a nastavení zátěže probíhá jedním kolečkem se závitem.
Jsem VELMI SPOKOJEN a za tak nízkou cenu se jedná o velmi kvalitní stroj.
Klarfit Powersteps
Přidáno: 22. listopadu 2016
(naposledy upraveno 22. listopadu 2016)
Zakoupeno v electronic-star.cz
- Relativně tichy a skladny
- Po vybaleni byl cely upatlany pd vazeliny, nejde nastavit různá zátěž.
- Stabilní, kvalitní stepper...
Doporučuji...
- nastavení kroku,snadná manipulace,vzhled i skladnost
Spokojenost,vřele doporučuji
na takové to domácí žvýkání
- je super
ok
Na běžné domácí cvičení super, ale spíše pro výkonnostně slabší, klasický problém - vrzání, jinak jsem spokojená
- Na domácí cvičení úplně ideální..
- Vrzání přístroje po pár dnech používání
Doporučila bych,ale to vrzání je dosti nepříjemné,takže často promazávat..
- Pěkný design. Tichý. Skladný.
- Bohužel po 200 steppech se pokazil levý píst.
Reklamace a komunikace s obchodem v naprostém pořádku. Okamžitě zaslali náhradní díl.
- dobrá velikost pro skladování v domácnosti
- finančně dostupný posilovač svalů
- nepřehledné vysvětlení, v jakém pořadí jsou kcal,apod. na počitadle
lze posilovat svaly v různé místnosti bytu, protože je dobře přenosný
Lehky a pro zacatecnika idealni.
- Maly
- Skladny
- Hrozne vrze i po namazani
Doporucuji
Mám ho krátce, zatím nehodnotím.
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »