Nejnovější recenze ze sekce Steppery
- Na promazání doporučuji použít Silikonový olej.Má výborné vlastnosti a pomáhá to aby stepper přestal vrzat na delší dobu.
- malý, skladný, na nastartování do nového dne ideální, po pravidelném cvičení se dostaví výsledky-bříško, stehna,
- super barvička
- zatím nemám
Mám malý byt, tak můžu mít jen malý stepper, cvičím na něm denně-nádherná barvička mě donutí, nelze z něho udělat věšák na oblečení jako z velkých rotopedů...
- evidentně posiluje dolní končetiny
- malý,nezabere mnoho místa
- zatím nic
doporučuji
- výborná kvalita
výborná kvalita
stepper se používá skvěle
produkt bych doporučila aj ostatním
JSME VELMI SPOKOJENÍ
- Výrobek odpovídá ceně.
Pro způsob využití splnil očekávání.
- Cena a provedení
doporučuju
Spokojenost.
- Lze nastavit výšku kroku. Přenosný, skladný, nemusí se skládat. Funkci plní skvěle.
- Po druhém použití začal vrzat. Všude, kam nás napadlo, jsme nastříkali silikonový olej a od té doby je tichý. Za závadu to nepovažuji.
Doporučuji. Plní funkci, vypadá bytelně. S vrzáním jsem počítala dopředu, takže mě nepříjemně nepřekvapilo.
Nedoporučuji pro někoho s větší nohou, sama mám velikost 41 a nášlapná plocha je akorát, takže spíš pro ženy.
- tichý, prostě super
- nemám
vše o.k.
v malém bytu - nemá chybu!
- je dobrý pro domácí cvičení, určitě budeme kamarádi :)
- zvuky, které vydává... ale zvyknu si :)
takže dobrý :)
- více funkcí dohromady
- skladný v bytě
- dobrá cena
- více funkcí dohromady
- skladný v bytě
- dobrá cena
- můžu cvičit doma u televize :)
- díky expandérům můžu posilovat současně s nohama také ruce případně záda
- levnější než denní návštěvy posilovny
- mám červený a na pohled velice hezký
- nepříjemně vrže!!! nepomůže ho ani promazat! to ale není důvod, abych na něm necvičila
- občas se z něj uvolňuje nevyčistitelný jemný prach
Koupili jsme levnější stepper, abych otestovala, zda mě to bude bavit :) kolečko na kterém se nastavuje odpor nám přijde plastové, takže jeho životnost při denním používání stepperu je ve hvězdách. A to nekonečné vrzání! Je to docela nepříjemné, začal vrzat celkem asi po hodině používání (ne v kuse) a už nepřestal.... Občas pod ním zůstane hromádka jemného černého prachu, takže na koberci na něm rozhodně není dobrý cvičit!
Se stepprem jsem spokojená, ale příště si rozhodně vyberu jinou značku a investuji více.
- skladný
Odpovídá představě o výrobku
- nízká cena
- při došlapu ťuká šlapka do kovového rámu
- neprocvičují se ruce
lépe si počkat na vyprodaný lepší výrobek
- skladný ,nezabere místo
- zatím nic
ve všech směrech spokojenost
- Je skvělý, není hlučný. Jsem spokojená :-)
- Mohla tam být ještě o něco vyšší zátěž.
Produkt je podle mých představ, cvičím na něm denně :-)
- Nezabere místo v bytě.
- Gumové kolečko se po prvním použití roztrhlo.
Jinak jsem spokojená.
- super stroj za dobré peníze. Rozhodně jej doporučuju!!!
- Počítadlo je super!
doporučuju
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »